FAJITAS MED KYLLING: EN NEM OG HURTIG HVERDAGSRET

11 VIDERUNDERLIGE DENIM STYLES

denim

Reklamelinks: 1. COS 2. H&M Trend 3. Arket 4. Gina Tricot 5. Arket 6. H&M Trend 7. Gina Tricot 8. Arket 9. & Other Stories 10. Monki 11. Arket

Reklame for Arket

Denim mig her og denim mig her. Det er vist en af de ting, som bare altid holder og det er jeg selv særligt glad for. Lige nu er det også som om, at et hav af forskellige webshops (i hvert fald flere af dem, jeg jævnligt besøger) har valgt at sætte ekstra fokus på tendensen. Så sent som her til eftermiddag, har jeg faktisk været til et hyggeligt lille denim-event med Weekday, i forbindelse mere deres nye økologiske kollektion. Præcis derfor tænkte jeg, at det også ville være meget passende at køre et lille denim-tema herinde i dag. Ganske enkelt fordi der er så mange pæne ting derude lige nu og her har jeg samlet 11 af de aller pæneste.

Der er flere af de forskellige styles, som jeg ret godt gad at have fingrene i i løbet af foråret og èn ting, der er sikkert og vist er, at jeg skal have mig en denimjakke. Det må også gerne være en helt klassiske en af slagsen og der har Gina Tricot altså lavet den helt perfekte version (nummer 7). Jeg synes ofte, at der kan være en tendens til, at denimjakker skal være lidt for korte (altså sådan helt oppe i taljen-korte) og selvom det godt kan se smart ud, så er det ikke ligefrem praktisk. Men sådan er det ikke med den her. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at den har den helt perfekte længde.

Jeg har selvfølgelig også inkluderet to par jeans fra Arket (Nummer 8 og nummer 11). Både fordi de er pæne og efter min mening også er nogle af de bedste på markedet. Men også for at minde jer om deres ret seje “satisfaction guarantee”. Jeg snakkede også lidt om det her, men det går ganske enkelt ud på, at man kan levere sine jeans tilbage efter en måned, hvis man ikke er tilfreds med dem og man får selvfølgelig alle sine penge tilbage.

Kan I have en smuk aften 🖤

Læs også: Denim fra Arket, den perfekte nederdel og lidt torsdagssnak

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAJITAS MED KYLLING: EN NEM OG HURTIG HVERDAGSRET