10 TANKER FRA UGEN

WEBSHOP FAVOURITES

webshop favoritter

Reklamelinks: 1. Arket 2. Le Specs 3. Gina Tricot 4. Jane Kønig 5. NA-KD 6. Arket 7. Stine Goya 8. H&M 9. Gina Tricot 10. Stine Goya 11. Gina Tricot 12. MAC 13. Mango 14. Arket 15. Gina Tricot 16. Jane Kønig 17. Flattered 18. Gucci 19. Ace & Tate

Go’mandag morgen derude 🖤

Jeg håber at I har nydt jeres weekend i fulde drag. I dag er sådan en rigtig mandags agtig mandag, med gråvejr og virkelig meget hverdag. At de tilmed lover regn, rusk og måske endda storm senere, gør det ikke ligefrem bedre. Heldigvis har vi da fået en god indsprøjtning med forår de sidste par uger, så mon ikke vi klarer den. Egentlig skal jeg slet ikke klage, for om præcis en uge sidder jeg hjemme hos min yndlings Ricky i Singapore og drikke en kold øl i over 30 graders varme.

Traditionen tro, skal I selvfølgelig have en god klassisk omgang webshop favoritter og den var ekstra sjov at sidde og strikke sammen i går aftes. Hele min søndag gik med at sælge ud, da vi holdte loppemarked med Society B & Friends og det har jo givet lidt ekstra plads i garderoben. Det tror jeg måske at jeg kommer til at udnytte senere i dag. Jeg har et enkelt møde inde i byen og på hjemvejen kunne jeg godt finde på liiiiige at smutte forbi en butik eller to. Jeg skal i hvert fald nok på besøg hos Gina Tricot og kigge lidt nærmere på zebra-kjolen (nummer 3). Jeg har tydeligvis en ting for zebra-print lige for tiden. Heldigvis ligger Arket lige ved siden af, for der har jeg set mig frygtelig varm på noget så simpelt som en mint-farvet basiskjole. Den vil være noget så fin i Singapore i næste uge.

Kan I have en skøn dag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TANKER FRA UGEN