GLIMT FRA HVERDAGEN

9 FANTASTISKE FORÅRSJAKKER TIL DEN KOMMENDE TID

Forårsjakker

Reklamelinks: 1. Filippa K 2. Gina Tricot 3. & Other Stories 4. H&M 5. NA-KD 6. H&M 7. Mango 8. Gina Tricot 9. Filippa K

Amen altså – det her vejr!! I dag har jeg tilbragt det meste af tiden på hjemmekontoret, men midt på eftermiddagen, skulle jeg lige ud et smut og skyde nogle billeder i den fine sol. Af ren vane hoppede jeg i vinterjakken og iførte mig hue og handsker. Der gik sådan ca. 2 minutter, før jeg var ved at få et hedeslags og begyndte straks at få lyst til et glas rosè. Jeg mindes tydligt hvordan polarkulden havde alt magt over min hverdag for præcis et år siden. Den kan selvfølgelig også nå at komme endnu, men om ikke andet, så er vi i hvert fald blevet mindet om hvordan forår føles og som det forårsbarn jeg er, kan jeg også mærke det helt ind i sjælen og humøret.

Normalt vil jeg slet ikke begynde at tænke på og kigge efter forårsjakker så tidligt på sæsonen, men meget tyder på, at det godt kunne blive nødvendigt. Jeg kunne forestille mig, at flere af jer har det på samme måde og derfor tænkte jeg, at sådan en solskinstirsdag var en perfekt anledning til at kigge lidt nærmere på udvalget.

Jeg har været på besøg hos nogle af mine favorit-webshops for at se hvad de kan tilbyde og jeg kan godt fortælle jer, at der er mange fristelser. Selvom jeg forelskede mig i virkelig mange af slagsen, så har jeg gjort mit bedste for at koge det ned til 9 stk. Så kan vi jo altid kigge lidt nærmere på de andre, en anden god gang. Som I nok fornemmer, så er jeg svært glad for trenchcoaten og i alle de former og længder den kommer i. Hvis jeg skulle vælge èn favorit, så skulle det nok være & Other Stories’ version (nummer 3) som er så simpel og klassisk, at den vil kunne bruges de næste mange sæsoner. Men en denimjakke skal jeg også have i min samling og her har Gina Tricot lavet en version, der er noget nær perfekt (nummer 8)

Kan I have en skøn aften derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN