DEN PERFEKTE HVERDAGSKJOLE OG NOGET OM WEEKENDEN

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Filippa K 2. H&M 3. Gina Tricot 4. COS 5. Mulberry 6. Gina Tricot 7. H&M 8. Flattered 9. Arket 10. Jane Kønig 11. H&M 12. Jane Kønig 13. Mario Badescu 14. Mulberry 15. & Other Stories 16. Flattered 17. Gina Tricot 18. COS

God mandag morgen 🖤

Her starter ugen naturligvis med en god klassisk omgang webshopfavoritter, hvor jeg har samlet en håndfuld af alle de nye forårsvarer og selvfølgelig de pæneste af slagsen. Efter at have tilbragt min weekend i milde forårstemperaturer er jet blevet mindet om, hvor hvor meget nemmere (og sjovere) det er at klæde sig på, når man ikke skal tænke store tykkejakke og varme støvler ind i sin styling. Det der med lige at kunne hoppe i en tynd og simpel jakke, kan altså virkelig noget.

Her i dagens udvalg bliver jeg nødt til lige at fremhæve den smukke trenchcoat fra COS (nummer 18). Kan vi ikke godt blive enige om at det er en af de aller pæneste af sin slags? Desuden er den også så klassisk, at den helt sikkert også kan bruge til næste mange forår. Det samme kan man sige om den korte version (nummer 4) som også er en COS-kreation. Den er måske endda endnu mere anvendelig og kan bruges under en tyk vinterjakke, hvis kulden nu skulle finde på at kigge forbi.

Og nu hvor vi snakker om tøj og shopping, så håber jeg faktisk at jeg kommer forbi et par butikker de kommende dage. Det har jeg ikke været siden jeg rejste til Sri Lanka og jeg har udset mig mig et par ting, som jeg ikke kan undvære i min forårsgarderobe. Det gælder bl.a de her bukser fra & Other Stories og den ternede frakke fra Monki.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

2 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE HVERDAGSKJOLE OG NOGET OM WEEKENDEN