FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. ASOS 3. & Other Stories 4. H&M 5. H&M 6. Gina Tricot 7. H&M Trend 8. Gina Tricot 9. & Other Stories

Aller glædeligste lørdag derude 🖤

Traditionen tro, starter weekenden herinde, med en god omgang budgetfavoritter. 9 helt nye og fine ting, som alle koster under 500 kr. Som I nok kan fornemme, så er der også en lille smule forårs-vibes over udvalget – men andet vil da næsten også være dumt, nu hvor vi bliver beriget med sådan et vidunderligt vejr. Som sagt er jeg i Belgien her i weekenden og vejrudsigten lover, at vi skulle få op til 15 grader. Hurra for det!

Særligt de fine sko fra H&M (nummer 5) har sat sig fast i mine tanker og kan vi ikke godt blive enige om, at det er noget nær de perfekte forårssko. Nu har jeg selvfølgelig også en voldsom svaghed for alt i slangeprint, men selve modellen sidder også lige i skabet. Hvis man ikke lige deler min slange-print-kærlighed, så findes de også i andre farver.

Og så er det jo også snart tid til at overveje hvordan sæsonenes forårsjakker skal se ud. Jeg ved ikke med jer, men jeg har faktisk allerede spottet et par modeller derude, som godt kunne ende i min garderobe. En af dem er den terne version fra H&M (nummer 4). Virkelig pæn og klassisk.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS