HONEY, I'M HOME

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Le Specs 3. H&M 4. Jane Kønig 5. Flattered 6. Gina Tricot 7. H&M 8. Maria Nila 9. Monki 10. Gina Tricot 11. COS 12. NAKD 13. Vagabond 14. Jane Kønig 15. Mulberry 16. Gina Tricot

GLÆDELIG MANDAG, VENNER 🖤

Jeg er som sagt tilbage på stabilt WIFI og det er intet mindre end en kæmpe fornøjelse at kunne starte ugen herinde, med en god klassisk omgang webshop-favoritter. Da jeg sad og biksede collagen sammen i går aftes føltes det også som om, at udvalget derude var uoverskueligt stort. Mon ikke det også handler om, at jeg nærmest ikke har besøgt en eneste webshop i to uger? I samme periode har jeg nærmest heller ikke tænkt på tøj, tasker og andre materielle ting. Sådan en lille detox kan faktisk være ganske god.

Men her får I selvfølgelig lige en lille håndfuld af de pæneste ting og sager jeg faldt over, da jeg lige sonderede terrænet. Lad mig lige starte med at fremhæve den pæne gulde nederdel fra Gina Tricot (nummer 6). Den er simpelthen så forårsfin og lige til at blive glad af. Kan I lige se den sammen med en printet t-shirt og en læderjakke? Det eneste jeg ikke er helt så stor fan af er prisen. Der synes jeg lige at de skal skrue lidt ned og holde det niveau de plejer.

Jeg kunne heller ikke lige dy mig for at tage en lækker lille taske med og i denne omgang blev det Mulberry’s Harlow Satchel-model (nummer 15). I det hele taget har jeg fået et godt øje til Mulberry’s tasker og især de nye modeller er fine og finurlige. Jeg har lidt en fornemmelse af, at de snart får et stort comeback i modebilledet. Ikke at de nogensinde har været helt væk – men jeg tror at vi kommer til at se endnu mere til dem.

Kan I have en smuk dag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HONEY, I'M HOME