LØRDAGSHILSEN MED UDFORDRINGER OG SLANGER I PARADIS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. H&M Trend 2. & Other Stories 3. & Other Stories 4. Arket 5. & Other Stories 6. Gina Tricot 7. Gina Tricot 8. Arket 9. H&M Trend

Glædelig søndag, venner 🖤

Endelig er jeg landet på et stabilt WIFI. Vi snakker faktisk næsten ligeså stabilt, som derhjemme. Jeg ved at mange af jer kigger herind for collager og de gode budgetfund, så lad os da lige tage sådan en omgang. I kender efterhånden konceptet – flotte ting og sager, som alle koster under 500 kr. Foråret venter lige rundt om hjørnet og er det ikke bare vidunderligt, at vi rent faktisk skal til at tænke på de lysere farver og lette materialer. Jeg er SÅ klar – er I?

Derudiver har jeg også forholdsvis meget optur over, at & Other Stories har valgt at lave en version af perletasken (nummer 2) og endda til en meget overkommelig pris. Jeg har ønsket mig sådan en i evigheder, men har ikke har lyst til at smide forholdsvis mange penge efter en taske, som jeg med stor sandsynlighed ikke vil bruge så ofte.

Kan vi til sidst også lige snakke om den alt for pæne pyjamas fra Arket (nummer 8)? Den er jo simpelthen noget det fineste og tænk sig engang at vågne op i sådan en på en smuk og varm sommermorgen! Jo tak.

Kan I have en skøn søndag 🖤

1 kommentar

  • Betina

    Ellers er alixpress også leveringsdygtig i perletasker til ca. 250 kr. (min røg ikke i tolden). De ligner dem fra Shrimps med undtagelse af foeret, som er satin i stedet for læder.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØRDAGSHILSEN MED UDFORDRINGER OG SLANGER I PARADIS