TOMBOY STIL, LEVIS JEANS OG EN LÆKKER BAMSEJAKKE

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Filippa K 2. NA-KD 3. H&M Trend 4. H&M Trend 5. Gucci 6. Gina Tricot 7. & Other Stories 8. H&M 9. Selected 10. Mulberry 11. Erborian 12. Gina Tricot 13. Gina Tricot 14. FLattered 15. & Other Stories 16. COS 17. Jane Kønig 18. Gina Tricot

En ny uge, en ny mandag og selvfølgelig en ny omgang webshop-favoritter. Sådan en skal I naturligvis ikke snydes for, selvom jeg pt. gerne skulle være over alle bjerge og befinde mig i et fly mod Sri Lanka. Det vælter jo ind med pæne, fine og fristende forårssager derude og personligt er jeg kommer til det punkt, hvor jeg er mere end klar til at pakke hele min vintergarderobe sammen og finde de lette og luftige materialer frem.

Selvom der nok lige går lidt tid, inden det der med forårsjakker bliver relevant, så gør det jo ingen skade, lige at sondere terrænet. Det er rigeligt at vælge imellem og igen i år kommer man heller ikke udenom den klassiske trench coat. Selv har jeg allerede en hængene fra en tidligere sæson, men hvis det ikke var tilfældet, så kunne jeg godt overveje at investere i Filippa K’s version (nummer 1). Av hvor er den altså pæn.

Jeg har også set mig lidt lun på de seje western boots fra & Other Stories (nummer 15) dog tror jeg ikke at de ender i min skosamling, for jeg har en stærk fornemmelse af, at det vil blive sådan et par, som jeg aldrig rigtig vil få brugt. Men seje er de altså og kan uden tvivl tilføje noget friskt til ethvert outfit. Hvis man er modig nok, selvfølgelig.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOMBOY STIL, LEVIS JEANS OG EN LÆKKER BAMSEJAKKE