FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. ASOS 3. H&M 4. ASOS 5. H&M 6. H&M Trend 7. ASOS 8. Gina Tricot 9. ASOS

Go’ lørdag morgen derude 🖤

Jeg ved ikke med jer, men jeg er simpelthen vågnet op på den bedst tænkelige måde. Helt uden tømmermænd og frisk og veludhvilet, efter en perfekt fredag aften hjemme på sofaen. Jeg har været ude hver eneste aften i ugen, så sådan en var totalt tiltrængt. Jeg udnyttede selvfølgelig også tiden til at strikke en lille lækker omgang gode budgetfund sammen til jer, for det hører sig jo til herinde, på sådan en skøn lørdag formiddag. 9 fine ting og sager, som alle koster under 500 kr.

Det vælter ind med pæne ting og sager derude og det kan godt være, at det på ingen måde er forår udenfor, men det er det altså inde på de forskellige webshops. Lette materialer, fine og friske farver, forårsjakker, åbne sko og alt det der. KEEP IT COMING. Jeg er mere end klar til en ny sæson og er ved at være pænt færdig med alle mine vinterjakker, handsker og huer. Det vil i hvert fald ikke gøre mig spor, hvis de snart kan blive pakket sammen og lagt op på loftet. Realistisk set, så går der nok lidt tid før det bliver aktuelt, men i mellemtiden kan jeg heldigvis se frem til en lille pause, når jeg skal tilbringe de næste par uger i sol og sommer.

Kan I lide den lille samling, jeg har fundet frem? Jeg har mange personlige favoritter og faktisk må de fleste ting meget gerne lande i min forårsgarderobe. Èn ting der er sikker og vist er, at jeg både skal have fingrene i en denimjakke og en trenchcoat. Det kunne meget vel ende med at blive denimjakken fra Gina Tricot (nummer 1) for hvis I spørger mig, så har den både den perfekte vask og den perfekte længde. Trench coaten fra ASOS (nummer 4) er virkelig også fin og det samme kan man sige om prisen. Måske endda så fin, at man kan mistænke kvaliteten for ikke at være helt i top.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS