ER DET BARE MIG, ELLER..

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. NA-KD 3. Monki 4. H&M 5. Gina Tricot 6. Gina Tricot 7. Isabel Marant 8. Gucci 9. H&M Trend 10. & Other Stories 11. Gina Tricot 12. NA-KD 13. Gina Tricot 14. H&M Trend 15. NA-KD 16. H&M 17. NA-KD 18. Jane Kønig 19. Flattered

En ny uge, en ny mandag og selvfølgelig en ny omgang webshop-favoritter. Et indlæg, som jeg ofte bruger min søndag aften på at strikke sammen og præcis derfor, endte jeg også med at komme lidt halv-sent i seng i går aftes. Selvfølgelig fordi jeg – ligesom de fleste af jer nok også gjorde – brugte en stor del af min søndag aften på at se håndboldkampen!! Kæmpe stort tillykke til Danmark og de seje drenge ♥️

Og fra den ene gode nyhed til den anden; Hvis man trænger til en lille garderobe-opdatering, så er de forskellige webshops vitterligt PAKKET med nye og pæne sager. Faktisk kan jeg næsten ikke huske, hvornår der sidst har været så mange fristelser og derfor var det heller ikke noget problem at finde 19 pæne ting til dagen collage. Flere af tingene vil jeg meget gerne kigge lidt nærmere på, men èn ting er sikker og det er, at jeg skal forbi H&M hurtigst muligt og have fingrene i de alt for seje jeans (nummer 9). I hvert fald hvis de er ligeså pæne i virkeligheden!

Det bliver alt for mig fra nu! Jeg har en tætpakket dag i vente med et enkelt møde, et par ærinder, kontorarbejde og til sidst en middagsaftale! Kan I have en smuk mandag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET BARE MIG, ELLER..