EN TERNET BLAZER, EN SWEATSHIRT OG EN PRODUKTIV ONSDAG

21 VIDUNDERLIGE ACCESSORIES

Relamelinks: 1. Miu Miu 2. And Copenhagen 3. Mason Pearson 4. NAKD 5. NAKD 6. Flattered 7. Fendi 8. Ace & Tate 9. NAKD 9. NAKD 10. Jane Kønig 11. Gina Tricot 12. Jane Kønig 13. H&M 14. By Far 15. NAKD 16. Sonix 17. NAKD 18. Arket 19. H&M 20. COS 21. & Other Stories 22. Arket 23. Flattered

Glædelig lillefredag, Ladies 🖤

Da jeg sad og skulle forberede dagens indlæg i går, var jeg ærligt talt lidt tør for inspiration. Når den slags sker, så dykker jeg gerne ned i arkiverne og ser, hvad der tidligere har været en succes herinde. Så det gjorde jeg og der gik det op for mig, at der ikke har været et accessorie-indlæg i mands minde, så jeg gik straks igang med at strikke sådan et sammen.

Som I måske kan se, så tog det lidt overhånd. Jeg endte i hvert fald med at finde hele 23 flotte ting og sager derude og brugte det meste af min aften på det. Men som man siger, så skal man ikke gå ned på tilbehør 😉 Solbriller, sko, tasker, hatte, huer og alt det der, har altid haft en stor tiltrækningskræft på mig og jeg er også af den holdning, at man sagtens kan skabe et genialt look, med det mest simple og ligegyldige tøj, hvis man bare har tilbehøret i orden.

I dagens udvalg er min helt store craving den flotte taske fra By Far (nummer 14). Et brand, som jeg først lige har stiftet bekendtskab med. Jeg elsker både formen og farven og så er prisen og til at have med at gøre. Vi snakker selvfølgelig ikke highstreet-priser, men det der fine sted mellem helt high-end og noget, hvor man godt kan være med på en god måned. Sådan en kunne være et rigtig godt bud på min næste taske-investering.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

2 kommentarer

 • Hej! Jeg har lige fundet din blog, og er vild med din stil – jeg følger med fremover :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Anna!! Det er jeg rigtig glad for at høre! Velkommen til ♥️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN TERNET BLAZER, EN SWEATSHIRT OG EN PRODUKTIV ONSDAG