VERDENS BEDSTE BUKSER FRA & OTHER STORIES, MIN VINTERUNIFORM OG SØNDAGSSNAK

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Marni 3. Sephora 4. H&M 5. Flattered 6. & Other Stories 7. Triwa 8. Pieces 9. H&M 10. Nike 11. Filippa K 12. Filippa K 13. Only 14. Vero Moda 15. Mulberry 16. Flattered 17. & Other Stories

GLÆDELIG MANDAG DERUDE 🖤

Har I haft en god weekend? Det kan I dælme tro at jeg har. Den har været en perfekt blanding af afslapning og hygge og så har jeg faktisk også været ganske produktiv. Den har måske manglet et festligt indslag, men det overlever jeg nok. I går tilbragte jeg hele dagen på Veras Market, hvor jeg solgte ud af garderoben. Det var en kæmpe succes og nu er der god plads til fine forårsting på tøjstativerne herhjemme.

Om aftenen fik jeg, meget passende, lige browset igennem udvalget derude, da jeg skulle samle ind til dagens webshop-favoritter og som I kan se, så lykkedes det mig at finde 17 fine ting og sager. Som jeg også fortalte jer i går, så har jeg allerede klikket den gule blazer fra & Other Stories (nummer 6) hjem og jeg er sikker på, at den bliver brugt flittigt. Jeg overvejede også kort om den skulle have selskab af de matchende bukser. Tiden må vise om jeg kan overleve uden 🙂

Det er efterhånden også mere reglen end undtagelsen, at jeg lige får flettet en fin Marni-trunk-taske ind i de her indlæg. Ganske enkelt fordi de bliver ved med at komme i vidunderlige farver. Den nyeste er den brune fætter her (nummer 2) og hvis ikke det var fordi den måske minder lidt for meget om, jeg allerede er den lykkelige ejer af, så kunne den altså meget vel være endt på min taske ønskeliste.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

2 kommentarer

  • Helene

    Hej Mie,
    Hvilket program bruger du til at lave collagen?

    Mvh Helene

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE BUKSER FRA & OTHER STORIES, MIN VINTERUNIFORM OG SØNDAGSSNAK