NYT ÅR, NYT HÅR OG OM FORDELENE VED EN KORT PAGE

16 GODE UDSALGSFUND, SOM OGSÅ HOLDER LANGT IND I FORÅRET

udsalgsfund

Reklamelinks: 1. Joseph 2. LPA 3. Joseph 4. & Other Stories 5. Flattered 6. Gina Tricot 7. Filippa K 8. Filippa K 9. H&M Trend 10. Clare V 11. COS 12. H&M Trend 13. Flattered 14. Gina Tricot 15. Gina Tricot 16. & Other Stories

Jeg ved simpelthen ikke hvad der er gået af mig i år, men jeg har faktisk ikke købt så meget som èn eneste udsalgsting. Som i.n.g.e.n.t.i.n.g. Det ligner mig virkelig ikke. Jeg aner heller ikke hvad det skyldes, for det er bestemt ikke fordi, der ikke er ting, der frister. Måske bare fordi jeg ikke mangler noget, kombineret med, at jeg føler mig en anelse uinspireret på den her tid af året. Mest af alt har jeg lyst til at klæde mig i sommerkjoler, pastelfarver og blomster, men det hænger jo ikke specielt godt sammen med realiteterne.

Men som sagt; gode fund er der altså masser af og især nu, hvor udsalget begynder at gå ind i sin sidste fase og flere butikker sænker priserne yderligere og endnu bedre, tilføjer nye ting. Selvom jeg ikke selv gør nytte af det, så elsker jeg at gå på udsalgsjagt og finde de bedste fund. Så er det jo godt, at jeg har jer, som jeg kan dele det med 🙂 I sidste uge samlede jeg f. eks 16 designertasker fra udsalg og i dag, ja, der har jeg bare samlet en håndfuldt godt og blandet.

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at det altid er en god idè at gå efter tidløse og klassiske items, når man udsalgsshopper. Eller i hvert fald holde sig fra de meget trendbaserede ting. Det selvfølgelig også med det i baghovedet, at jeg har sammensat dagens collage. F. eks er de sorte flats fra Flattered (nummer 13) en model, som helt sikkert også er smart næste år og næste år igen. Det samme gælder den brune jakke fra Joseph (nummer 1) jeg kan egentlig ikke huske en vinter, hvor en brun plysjakke ikke har fungeret.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Læs også: 16 Designertasker på udsalg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT ÅR, NYT HÅR OG OM FORDELENE VED EN KORT PAGE