10 TING JEG IKKE FORSTÅR

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Monki 2. Saint Laurent 3. Chloè 4. Monki 5. H&M Trend 6. COS 7. Gina Tricot 8. Marc Jacobs 9. Flattered 10. COS 11. & Other Stories 12. Arket 13. Arket 14. & Other Stories 15. Monki 16. H&M 17. Ganni

Go’ formiddag kære jer 🖤

Årets første mandag er skudt i gang og jeg håber at I har fået en rigtig fin start! I går læste jeg noget med, at netop årets første mandag også skulle være årets værste dag. Selvfølgelig regnet ud på efter alle mulige parametre. Jeg synes nu ikke at den er så slem – men klokken er selvfølgelig også kun 9.25 så meget kan nå at gå galt. Jeg tvivler dog, for jeg har et ganske rart program. Først arbejde her på hjemmekontoret, så til årets første event, hvor ingen ringere end Emily er vært. I aften skal jeg holde madklub og det i sig selv gør det til en god dag.

Men nok om det, for det skal jo også handle om ugens webshop-favoritter, som jeg lige brugte lidt af min søndag på at sammensætte. De nye kollektioner og forårs-ting er så småt begyndt at dukke op rundt omkring og det kan man jo næsten kun blive glad af. Jeg har i øvrigt fået mig et voldsomt crush på den nye taske fra Chloè (nummer 3) og hvis jeg skulle starte en ny taske opsparing, så kunne den meget godt ende med at blive målet. Men at dømme ud fra prisen, så skal jeg spare i lang tid 😂

Jeg har også lige valgt at tilføje en lille badedragt. Mest fordi jeg selv er gået lidt på badetøjsjagt, nu hvor der er under en måned til, at jeg sætter kursen mod troperne. Jeg har allerede sikret mig den her flotte prikkede af slagsen, min min erfaring siger mig, at man næsten ikke kan pakke nok badetøj, når man rejser på badeferie. Det er trods alt det man har på 90% af tiden.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR