FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Gina Tricot 3. & Other Stories 4. Arket 5. H&M 6. Arket 7. H&M 8. Monki 9. Gina Tricot

Så blev det sørme lørdag og jeg er langt om længe ved at have styr på ugedagene og struktur i mine dage, efter verdens længste juleferie. Yders tiltrængt. Lørdag betyder selvfølgelig også, at I skal have en omgang med de bedste budgetfund, hvor alt koster under 500 kr. Jeg skal være ærlig og indrømme, at den faktisk ikke var helt nem at lave. Jeg tager altid udgangspunkt i de forskellige webshops’s nye varer og det er liiiiidt sløvt på den front, lige for tiden. Nok fordi, det meste handler om udsalg.

Alligvel lykkedes det mig at samle 9 ting. Alle ting, som gerne måtte være en del af min forårsgarderobe. Især de lilla jeans fra Monki (nummer 8) er alt for seje. Spørgsmålet er bare, om man rent faktisk også ville bruge dem i virkeligheden? Den brune sweatshirt fra Arket (nummer 6) skulle selvfølgelig også med. Både fordi at modellen og farven er noget af det skønneste og så også fordi, jeg personligt at gået hen og blevet rigtig glad for Arket’s basistøj. Den må jeg altså lige kigge nærmere på, når muligheden byder sig.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS