VINTERSOL, HVERDAG OG EN GRØN BLAZER FRA & OTHER STORIES

16 DESIGNERTASKER PÅ UDSALG

Designertasker på udsalg

Reklamelinks: 1. Marni 2. Balenciaga 3. Simon Miller 4. J.W Anderson 5. Miu Miu 6. Staud 7. Fendi 8. Loewe 9. Marni 10. Marni 11. Valentino 12. Acne Studio 13. Stella McCartney 14. Acne Studio 15. J.W Anderson 16. J.W Anderson

Hola Amigas 🖤

I går fik jeg en besked fra Caroline inde på Instagram, som spurgte, om jeg ikke ville lave et blogindlæg med nogle af de bedste designer tasker der lige nu findes på det store Januar-udsalg. Og selvfølgelig vil jeg da det! Nu er jeg i den heldige situation, at jeg ikke ligefrem mangler en ny taske, så derfor har jeg heller ikke gjort det helt store i at kigge på udvalget.

Det var selvfølgelig inden jeg lavede collagen herover, for da den skulle samles gik det op for mig, hvor mange gode fund der rent faktisk er derude. Der findes endda flere af de helt klassiske udgaver, som den flotte sorte Balenciaga-fætter (nummer 2). Hvis man allerede har en god taskesamling, så kan man jo også altid udnytte udsalget til at investere i de lidt mere skøre modeller og farver. Her har jeg f. eks et ret godt øje for den lilla fjer-fætter fra Staud (nummer 6), som jeg vist også har vist herinde tidligere. Den er jo SÅ cute og på en måde også alt for meget.

Har I gjort nogle gode udsalgsfund? 

Læs også: 17 gode udsalgsfund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINTERSOL, HVERDAG OG EN GRØN BLAZER FRA & OTHER STORIES