ÅRET DER GIK: ALLE REJSERNE

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. H&M 3. Arket 4. Arket 5. & Other Stories 6. Monki 7. Monki 8. Gina Tricot 9. H&M

Hola Amigas og glædelig søndag 🖤

Jeg skulle lige tænke mig om en ekstra gang, for at bekræfte for mig selv, at det èr søndag. Jeg kan stadig ikke finde hoved og hale i ugedagene og glæder mig faktisk til, at der begynder at komme lidt system i hverdagen igen. Men søndag eller ej, så skal I selvfølgelig ikke snydes for at få en god klassisk omgang budgetfavoritter i denne uge.

I kender konceptet: alt sammen ting der koster under 500 kr. og langt det meste er også lige landet i de forskellige webshops. I skrivende stund sidder jeg med det ene ben på vej ud af døren. Jeg skal mødes med min veninde til en kop kaffe inde i byen og hvis jeg får tid til det, så bliver jeg næsten lige nødt til at slå et smut forbi H&M og kigge lidt nærmere på den pæne polo-agtige strik (nummer 9). Den findes også i tre andre flotte farver og hvis den er ligeså pæn i virkeligheden, så kunne jeg godt ende med at gå efter en af hver.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRET DER GIK: ALLE REJSERNE