UGENS BEDSTE BUDGETFUND

17 RIGTIG GODE UDSALGSFUND

Udsalgsfund

Reklamelinks: 1. H&M 2. Le Specs 3. Ellery 4. Gina Tricot 5. COS 6. Arket 7. Arket 8. H&M Trend 9. Arket 10. Marni 11. Arket 12. J.W Anderson 13. COS 14. Arket 15. H&M 16. Arket 17. H&M Trend

Vi kommer ikke uden om det – det helt store udsalg er lige om hjørnet og jeg kan med sikkerhed sige, at min rygrad kommer på lidt af en prøve, over den kommende tid. Mange butikker og webshops er allerede startet og om det er helt fair, her så tæt på jul, kan vel diskuteres. Men uanset hvad, så er der altså gode fund derude og jeg har en fornemmelse af, at vi kun lige har set toppen af isbjerget.

I går var jeg på en lille virtuel udsalgsshoppetur hjemme fra sofaen og som I kan se, så har jeg selvfølgelig samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg faldt over. For mig bliver det nok ikke til den heeeelt store udsalgsshopping i år, for jeg føler egentlig, at min garderobe er fyldt forholdsvis godt op. Tiden må vise hvad der sker, for jeg kan da heller ikke løbe fra, at jeg holder ekstra godt øje med Mytheresa, som på ingen måde er nærige med deres taske-udsalg. Og en ny taske, det kan man vel altid bruge.

Kan I have en skøn dag derude! Uanset om den står på udsalgsshopping eller de sidste juleforberedelser 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS BEDSTE BUDGETFUND