DECEMBERS SKØNHEDSFAVORITTER OG VERDENS BEDSTE SHAMPOO FRA OLAPLEX

Olapleks

Av for pokker hvor er det længe siden, at vi sidst har snakket om Beauty produkter herinde. Spørg mig ikke hvorfor, for jeg er bestemt ikke stoppet med at teste og opdage nye og fantastiske af slagsen. Faktisk har jeg en lang liste med diverse vidunder-produkter, som jeg gerne vil anbefale. Lad os lige tage den over et par omgange, for ellers bliver det nok lidt tungt. I dag får I fem af dem; lidt til håret, lidt til ansigtet, lidt til kroppen og lidt glitter og glow 🖤

Olapleks

🖤Shampoo og balsam fra OLAPLEX

Som overskriften afslører, så har jeg simpelthen fundet det, der for mig, er verdens bedste shampoo. Eller i hvert fald den bedste jeg har prøvet til dato. Nogle af jer kender måske allerede til OLAPLEX’ famøse hårkur? Selv er jeg en af dem, som har brugt den i lang tid. Både hjemme og når jeg har været ved frisøren hos Gun Britt.

For et par måneder siden fik jeg tilsendt deres shampoo og balsom og udover at lade mine lange lokker falde, så er det noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mit hår. Jeg har formået at få antallet af ugentlige hårvaske helt ned på to og derfor er det også vigtigt, at de produkter jeg bruger er gode og renser helt igennem.

De her er for vilde. Konsistensen er lækker, tyk og super nem at fordele i håret. Både shampoo og balsam er super drøj i brug og selv i et forholdsvis kraftigt hår, som mit, skal der kun en lille bitte klat til. Jeg lover jer for, at håret bliver efterladt helt rent, skindende og fyldt med fugt og glow. På en måde, som jeg ikke har oplevet med nogen andre produkter.

Olapleks

🖤Avivir, All body pampering creme

Jeg ved ikke med jer, men jeg er indehaver af en hud, der bryder sig ligeså lidt om vinterens kolde temperaturer, som jeg selv. Så snart kulden sætter ind begynder den at blive tør og skalle og det eneste, der kan få det til at stoppe er fugt, fugt og fugt. Derfor kunne jeg heller ikke drømme om ikke at give den en god omgang bodylotion hver eneste dag. Det skal selvfølgelig være en af dem med masser af fugt og som også kan finde ud af at trænge godt ind i huden.

Jeg har næsten altid gang i flere af slagsen og lige nu er min ultimative favorit, den her fra Avivir. For det første, så dufter den intet mindre end himmelsk. Konsistensen er helt perfekt. Den kan vil bedst beskrives som lidt smør-agtig. Den trænger ind i huden på ingen tid og holder den fugtig hele dagen. Meget mere kræver jeg ikke af mine body lotions ☺️

Læs også: Bedste shampoo til tørt hår

Olapleks

🖤 Eye Creame fra Jurlique

Da jeg rundede de 30 lovede jeg mig selv, at jeg skulle blive bedre til at bruge øjencreme i håbet om at kunne undgå for mange rynker under øjnene. Jeg har heldigvis været god til at holde det og indtil nu, er huden stadig glat 😉 Den ultimative creme er den her fra Estèe Lauder, men den befinder sig også i et prisleje, hvor det kan være farligt at blive afhængig.

Lige nu bruger jeg denne fra Jurlique og den gør det også rigtig godt. Den er blød som silke og lavet på en blanding af superaktive anti-ageing ingredienser, der virker opstrammende og hjælper med at redefinere hudens teint. Og ja, det er altså bare ret fedt, når man ikke er 22 længere 😉

🖤Revitalise & Glow Serum fra Aurelia

For et par måneder siden blev jeg introduceret til Aurelias produkter og har haft svært ved at få armene ned over dem. Min ultimative favorit er den her serum, der, som navnet siger, giver en masse glow. Den holder hvad den lover og jeg kan tydeligt se en forskel, når jeg har den på. Jeg bruger den gerne når vi er kommet et stykke hen på eftermiddagen, hvor make up’en og huden trænger til en lille opløftning. Det kræver vitterligt ikke mere end et par dråber for at få glow for alle pengene.

Læs også: Cremen der redder din vinterhud

Olapleks
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments