10 TING JEG IKKE FORSTÅR

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Isabel Marant 3. Prada 4. & Other Stories 5. Arket 6. H&M 7. H&M 8. H&M 9. & Other Stories 10. Filippa K 11. & Other Stories 12. Ganni 13. Jurlique 14. Jane Kønig 15. Loewe 16. Stine Goya 17. Gina Tricot 18. Arket 19. H&M

Go’ mandag morgen derude 🖤

I skrivende stund befinder jeg mig hjemme på gode gamle Fyn, hvor jeg har tilbragt weekenden. Det har været noget så rart og hyggeligt og udover at have tilbragt en masse kvalitetstid med min lille familie, så har jeg også fået krydset en masse punkter af på min to-do-liste. Af præcis samme grund, føler jeg mig top-klar til at gå en ny uge i møde. En uge, der jo nok bliver årets sidste rigtige uge.

Sådan en rigtig uge, starter naturligvis også med en god og klassisk omgang webshop-favoritter og sådan en fik jeg selvfølgelig lige bikset sammen i går. Unægteligt et af de hyggeligste og mest afslappede indlæg at lave 🙂 Det giver næsten sig selv, at jeg har været en lille tur ude på nogle af mine favorit-webshops, hvor jeg har samlet en god håndfuld af de pæneste ting jeg faldt over.

Selvom jeg egentlig er inde i en af de perioder, hvor jeg ikke føler at jeg mangler noget i min garderobe, så var der altså mange ting, som frister. F. eks har et par western-boots længe været på min ønskeliste og dem fra Isabel Marant (nummer 2) er noget nær de perfekte. Selvom de ikke ligefrem er budgetvenlige, så er de faktisk heller ikke så dyre, som man kunne frygte. De flotte denimbukser fra H&M (nummer 8) er også sådan nogle, som jeg nok lige bliver nødt til at kigge lidt nærmere på. Selvom der stadig er lidt tid til, så kunne jeg forestille mig, at de vil gøre sig ganske godt i en forårsgarderobe.

Kan I have en skøn dag 🖤

2 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR