FREDAGSHILSEN OG WEEKENDSNAK

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

BudgetfavoritterReklamelinks: 1. Gina Tricot 2. H&M 3. Gina Tricot 4. & Other Stories 5. Gina Tricot 6. Vero Moda 7. H&M 8. H&M 9. & Other Stories

Go’lørdag morgen 🖤

Så er det blevet tid til endnu en omgang med 9 skønne budgetfund. Alle til under 500 kr, selvfølgelig. Som I kan se på farveskalaen, så er vi kommet til den tid på året, hvor min øjne bliver tiltrukket af de lyse farver. Vi er godt nok kun lige gået ind i den officielle vinter, men jeg er allerede ved at være lidt færdig med de mørke og dystre farver. Skørt som det er, så er de fleste brands jo næsten altid en sæson foran og det betyder også, at de første forårsfarver så småt begynder at dukke op. Fint med mig, så længe materialerne bare er varme nok 🙂

Jeg har set mig helt varm på den smukke denimkjole fra H&M (nummer 2) og kan ikke lade være med at tænke på hvor fin den vil være med en tynd strik under og par bar flotte støvler. Skoene fra Gina Tricot (nummer 5) kunne jeg også godt bruge i min (ikke eksisterende) festgarderobe. På en eller anden måde er de jo totalt for meget alt for Paris Hilton-agtige. Alligvel er de også lidt fine og så koster de jo ingenting.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDSNAK