TORSDAGSTIP: DE SMUKKESTE HJERTEØRERINGE FRA JANE KØNIG OG RØDE KORS

17 JULEGAVER SOM ALLE (KVINDER) KAN BRUGE

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Jane Kønig 3. Emma Martiny 4. & Other Stories 5. COS 6. Arket 7. Louise Roe 8. COS 9. Gina Tricot 10. COS 11. Gucci 12. Kartotek Copenhagen 13. Arket 14. & Other Stories 15. Balenciaga 16. Arket 17. H&M 

Vi tager lige endnu en omgang med julegaver. Om vi vil bruge den til gaver i selv skal give eller som inspiration til jeres egen ønskeliste, står jer frit for. Tidligere på ugen delte jeg 18 Julegaveønsker til under 500 kr. og her fortalte jeg også, at jeg selv har enormt svært ved at finde på gode ønsker.

Men der er jo de der ting, som man altid kan bruge og som varmer de fleste kvindehjerter og nogle af dem har jeg samlet herover. Det kan f. eks være en lækker og cute stribet pyjamas eller en lækker badekåbe. Jeg har også valgt at tage de fantastiske hoops fra Jane Kønig med. Ganske enkelt fordi jeg selv har været den lykkelige ejer af sådan et par i et års-tid og jeg er simpelthen så glad for dem, at de mere eller mindre hænge i mine øre hver eneste dag. Jeg har siden været med til at forære dem til flere veninder og de har det på præcis samme måde. Med andre ord, så er sådan et par en sikker investering.

Emma Martiny’s kogebog, Herlig og Ærlig Mad, er også kommet med. Den burde nemlig høre sig hjemme i et hvert køkken. Hvis jeg kunne måtte beholde èn af mine kogebøger, så er der ingen tvivl om, at det skulle være den. Den er proppet med lækre, smukke og nemme opskrifter og bringer glæde hos de fleste.

Så er der selvfølgelig også en god klassisk Gucci-taske, hvis man giver gaver i sådan et budget. Hvem kunne ikke bruge sådan en? ;-). Dog tænker jeg, at de færreste er oppe i det niveau, men så er det jo godt, at noget så simpelt som et par strømpebukser, en cute hue eller en pæn notesbog også kan noget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGSTIP: DE SMUKKESTE HJERTEØRERINGE FRA JANE KØNIG OG RØDE KORS