KAN VI TALE LIDT OM #43

18 JULEGAVEØNSKER TIL UNDER 500 KR.

Reklamelinks til julegaveønsker: 1. Gina Tricot 2. Arket 3. Jane Kønig 4. Gina Tricot 5. Arket 6. ESSIE 7. Jane Kønig 8. Arket 9. & Other Stories 10. Arket 11. ELLOS 12. Arket 13. COS 14. Arket 15. COS 16. Jane Kønig 17. & Other Stories 18. H&M

Åh den søde juletid! Nu skal snart til det igen. Det er så populært at sige, men det der med gaverne, det betyder ikke det helt store for mig og hvis jeg fik lov til at bestemme, så blev de også afskaffet i min familie. De andre er dog ikke helt af samme holdning og måske vil der også mangle et eller andet.

Noget jeg dog er glad for er, at vi altid har holdt budgettet i den lave ende og ladet det være tankerne, der tæller. Når det så er sagt, så er jeg også i den heldige situation, at jeg vitterligt ikke mangler noget. Det skulle da lige være en lejlighed, men jeg ved ikke lige hvem, der skulle forære mig sådan en 😉 Med andre ord, så har jeg ofte enormt svært ved at finde på tilføjelser til ønskelisten og jeg ved, at jeg ikke er den eneste med det “problem”.

Flere af jer er nok i samme situation og derfor har jeg, som lovet, dedikeret dagens indlæg til lidt budgetvenlig julegaveønske-inspiration. Under min research gik det op for mig, at det måske slet ikke er så svært at finde på noget. Der er jo ting, som man altid kan bruge og som falder i god jord hos de fleste. Det kunne f. eks være et par lækre hjemmesko, hvor de røde basser fra & Other Stories (nummer 17) kunne være et godt bud. En lækker pyjamas er også altid en god idè, for slet ikke at tale om pæne smykker. Her er det altid en god idè at smutte forbi Jane Kønig og den nye kollektion er så pæn så pæn.

Hvad er julegaveønsker i år?

Læs også: 18 Festlige og fine ting

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN VI TALE LIDT OM #43