MIG OG KØBENHAVN OG MINE BEDSTE TIPS TIL NYE I BYEN,

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Vero Moda 2. COS 3. ARKET 4. H&M 5. & Other Stories 6. Monki 7. H&M 8. Selected 9. H&M

Glædelig fredag, venner 🖤

Og velkommen til ugens budgetfavoritter. Et indlæg, der normalt hører sig lørdagen til, men efter min hjemkomst er der lige gået lidt ged i planlægningen. Derfor får i dem lige i dag og hvis alt går vel, så kommer der også en fredagshilsen og weekendtips senere. OG i morgen kommer December-listen naturligvis. Så fik vi lige styr på det 🙂

Men som altid, så har jeg været en tur ude og besøge de forskellige highstreet-webshops og fundet 9 gode fund, som alle koster under 500 kr. En ret lækker samling, hvis jeg selv skal sige det 🙂 Mange af tingene måtte hellere end gerne flytte ind i min garderobe. Jeg har særligt et godt øje til de fine hjemmesko fra & Other Stories (nummer 5). Faktisk så jeg dem helst blive brugt som almindelige sko, men det kræver selvfølgelig liiiidt varmere vejr, end det vi får serveret lige for tiden.

Jeg har naturligvis også lige ladet en lille lækker pyjamas (nummer 7) snige sig ind, for jeg ved ikke med jer, men her de sidste par dage, har jeg ikke haft lyst til at iklæde mig i noget som helst andet. Det kan selvfølgelig også noget, men jeg er allerede nået til det punkt, hvor jeg savner mine sommerkjoler og lettere påklædning.

Kan I have en skøn fredag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIG OG KØBENHAVN OG MINE BEDSTE TIPS TIL NYE I BYEN,