KUNSTEN AT VENDE TILBAGE OG GULD OVER KØBENHAVN

18 FESTLIGE OG FINE TING

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Gucci 3. Gina Tricot 4. Gina Tricot 5. Jane Kønig 6. Baum Und Pferdgarten 7. Arket 8. Bobbi Brown 9. H&M 10. & Other Stories 11. H&M 12. Monki 13. Ganni 14. MAC 15. Flattered 16. Gina Tricot 17. Jane Kønig 18. MAC

Julen er festernes tid – er det ikke sådan man siger? De fleste af jer har nok en julefrokost eller 5 i sigte og så kommer selve julen, skarpt forfulgt af nytåret. Ærligt, så synes jeg ikke at det er specielt taknemmeligt, at året fest-højsæson skal falde sammen med årets koldeste tid, for kan vi ikke godt blive enige om, at det kan være lidt af en udfordring at klæde sig pænt på, når det er minus titusind grader?

Af præcis samme grund er jeg stor fan af 90’er-tendensen hvor man smider en stram langærmet under en strop-kjole. Det er rent luksus for en frossenpind som mig, der aldrig kunne drømme om at kaste sig ud i bare arme, så snart temperaturen sniger sig under 20 grader. Det giver ligesom kjoler som nummer 11 og nummer 12 nogle helt andre muligheder 🙂

Det er præcis ud fra selvsamme problematik, at jeg har kreeret dagens collage, for det ER altså lidt af en kunst at klæde sig pænt på og holde sig varm på en og samme tid. Heldigvis findes der en del langærmede kjoler derude og endda også en del, som rent faktisk kan fungere sammen med strømpebukser. Den gule fra Baum Und Pferdgarten (nummer 6) er lidt af en drøm, men man får også lov til at betale for den. Har man ikke lige plads til den slags i budgettet, så er der heldigvis også gode alternativer og her er den lange sorte fra Gina Tricot (nummer 4) et ret godt bud.

Det var lige lidt feststemning fra mig, her på en helt almindelig November-onsdag.

Rigtig god dag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUNSTEN AT VENDE TILBAGE OG GULD OVER KØBENHAVN