10 TANKER FRA I DAG

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Marni 3. MAC 4. Arket 5. IUNIKII 6. Monki 7. Gina Tricot 8. Estèe Lauder 9. Gina Tricot 10. H&M 11. Holika Holika 12. Jane Kønig 13. Jane Kønig 14. LORO PIANA 15. Sophie Bille Brahe 16. H&M 17. Marni 18. & Other Stories

Go’ mandag morgen, derude 🖤

I øvrigt det, der skulle være sæsonens, indtil nu, koldeste dag. Det skal nok blive spændende for mig, der lige er landet fra to uger i 30 graders varme. Ærligt, så føles det en anelse uoverskueligt. Men ændre det kan jeg jo ikke, så jeg fokusere på de positive ting i stedet. Det kan f. eks være det faktum, at det butikkerne lige nu flyder over med pæne ting og sager. I øvrigt er det også Cyber-monday i dag, så der kommer uden tvivl til at være en masse lækre rabatter at hente.

I går, da jeg sad og kæmpede med at holde mig vågen, nåede jeg lige et smut nogle af mine favoritwebshops og som altid har jeg samlet en lille håndfuld at de pæneste ting og sager, jeg så. Da jeg spottede de seje støvler fra IUNIKII (nummer 5) kom jeg i tanke om, at jeg faktisk har sådan et par liggende i mit skoskab. Dem skal jeg uden tvivl have fundet frem og det kan kun gå for langsomt.

Jeg vil også lade det være ordene, for jeg er vågnet op til et lidt tung hoved og jeg kan ikke helt vurdere om det bare et jetlag og enorm stor søvnmangel eller om kulden og vinteren allerede har slået mig lidt omkuld. Det må tiden vise.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TANKER FRA I DAG