POSTKORT FRA MEXICO #2

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Arket 2. Gina Tricot 3. Dior 4. Gina Tricot 5. Gucci 6. Ganni 7. Jane Kønig 8. Flattered 9. Gina Tricot 10. Gina Tricot 11. Gina Tricot 12. Fendi 13. Jane Kønig 14. Gina Tricot 15. Coach 16. H&M 17. Gina Tricot

Glædelig mandag, venner 🖤

Hvis der er noget jeg har savnet her under min seneste uges ufrivillige blogpause, så er det altså at strikke de her collager sammen og selvfølgelig også at se hvad der sker, ude på de forskellige webshops. Selvom jeg mest af alt nok har haft mine tanker på alt andet end tøj, sko og tasker. Her til formiddag, så jeg lige mit snit til at tage et par timer ud af ferie-programmet og og bikse en god klassisk omgang webshop-favoritter. Det er jo mandag og ingen mandag uden sådan et indlæg.

Det er næsten gået min næse forbi, at vi er gået ind i en uge, hvor vi bliver spammet med den ene rabatkode efter den anden og på fredag stikker det nok helt af. Måske er det meget godt for min økonomi, at jeg på det tidspunkt stadig befinder mig herovre med begrænset skærmtid og ustabilt internet.

Stranden kalder, så jeg vil lukke ned for nu. Men som sagt, så får I lige 17 af de pæneste ting og sager, som jeg faldt over på min lille virtuelle shoppetur.

Kan I have en skøn aften 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA MEXICO #2