10 TANKER FRA I DAG

EN GRØN VELOURKJOLE OG FORBEREDELSER TIL DEN KOMMENDE REJSE

Reklamelinks: Dress: & Other Stories Stockings: Gucci Boots: Shoe Biz Bag: Marni

Det der Novemberlys!! Det kunne jeg snakke om i evigheder, men jeg føler nærmest, at jeg begynder alle minde indlæg med en lille snak om vejret og hvor taknemmeligt det er, lige for tiden. Men let’s face it; det er ikke ligefrem verdens mest interessante emne 😉 Derfor lader vi den også bare ligge her.

Billederne er fra i tirsdags, hvor jeg, som I også kunne læse her, tilbragte min formiddag i det gigantiske fotostudie, The Lab, sammen med Eva Solo en håndfuld skønne blogkollegaer. Jeg var hoppet i en yndig velourkjole fra & Other Stories. Den har egentlig boet i min garderobe i et godt stykke tid, men jeg tror aldrig at jeg har fået vist den frem herinde. Det kan man undre sig over, for den har efterhånden været på en del gange. Den larmer lidt og er også sådan en, der er sikker på at få nogle kommentarer med på vejen. Nogle positive, andre lidt mere skeptiske. Selv er jeg ret vild med den og også vild med, at den er forholdsvis varm, som velour jo er. Faktisk næsten for varm til de her varme Novemberdage. Men det var jo det der med, at vi ikke skulle snakke om vejret 😉

De næste par dage bliver nogle lidt sjove og praktiske af slagsen. Det meste af tiden skal bruges på at lukke ned, afslutte ting og forberede mig på de næste to uger, som skal tilbringes i Mexico. Jeg glæder mig helt vanvittigt meget og selvom sol og sommer bliver skønt, så er det mere det der med at komme væk fra hverdagen, som jeg ser frem til. De sidste mange måneder har været en rollercoaster uden lige og de dage, hvor jeg har mærket efter og fundet ro, har sjovt nok også været dem, hvor jeg er taget væk og har trukket stikket. Det alene vidner om, at 2 uger på den anden side af jorden, nok er en meget god idè. Og når det så tilmed bliver sammen med de mennesker, jeg aller bedst kan lide og tacos og cervezas i lange baner, så kan det kun gå godt.

Dagen i dag startede tidligt med morgenmad hos Birgitte Herskind, efterfulgt af et par PR-Bureau-besøg. Nu er jeg lige hjemme og vende og skal bruge eftermiddagen på at forberede en kampagne og pakke lidt kuffert, inden den står på endnu et lille event. Det er desuden dag 2. i min Instagram-Detox og indtil nu går det strålende. Skræmmende strålende, vil jeg næsten sige.

Kan I have en smuk dag 🖤

4 kommentarer

 • Så fine billeder! Du ser så godt ud. Jeg bliver nød til at lave de strømbukser nu! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hvor er du sød! Tusind tak. Jeg kan virkelig også anbefale strømpebukserne. De er selvfølgelig i den nye ende, men jeg synes faktisk at de er det hele værd og indtil nu, har de ikke fået et eneste hul 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det altså bare en smuk kjole, og den klæder dig super godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TANKER FRA I DAG