ER DET BARE MIG, ELLER..

TIRSDAGSTANKER, EN PARISBLUSE OG LYSERØDE BUKSER

Reklamelinks: Coat: Gina Tricot (similar here) T-shirt: & Other Stories Trousers: Coatpeople Shoes: Gucci Bag: Marni Necklace: Jane Kønig Earrings: Jane Kønig

Reklame for Stig P

I kan næsten selv regne det ud; de her billeder er bestemt ikke fra i går, hvor himlen og luften bare var fugtig, trist og mørk. Præcis som vi kender November. Næ, de er fra en af de lidt mere milde dage i weekenden, hvor jeg var hoppet i den bluse fra & Other Stories, som jeg forelskede mig i ved første blik og jeg endte med at besøge butikken flere gange for at få fat i. Men den lod vente på sig, fordi der vist nok havde været lidt forsinkelse på leveringen. Men det var ventetiden værd og selvom den kun har boet hos mig en uges tid, så har jeg brugt den flittigt. Nu har jeg også forelsket mig i endnu en af deres Paris-bluser, men det vil vist være frås 🙂

I skrivende stund er jeg lige kommet frisk ud af badet efter en lille løbetur. Der er lige et par mails der skal besvares og en kop kaffe der skal drikkes og så smutter jeg over på The Lab, hvor jeg skal til event og workshop med Eva Solo i forbindelse med en lille blomster og vase-kampagne. Blomster og søde mennesker, kan kun gøre noget godt, for mit lidt halvtunge novembersind.

Som jeg også har været omkring tidligere, så har jeg nogle lidt skøre dage for tiden, hvor jeg er ret meget alene. Det gør mig ikke spor og jeg nyder faktisk stilheden. Især fordi jeg har givet mig selv lov til at fordybe mig i forskellige ting og gøre mig en masse tanker. Det er også i den slags stunder, at jeg altid får nye idèer til indholdet herinde og jeg går og leger med flere ting. Måske var det på tide, at venindebogen kom tilbage og måske endda i et helt nyt format. I det hele taget kunne det måske være en god idè at inddrage indhold om ting og folk, der ikke kun er mig selv. Der er i hvert fald flere koncepter på tegnebrættet.

Jeg har også overvejet lidt at kaste mig ud i nogle flere udfordringer og dele dem herinde og jeg tror at den første bliver noget med en Instagram-detox. Altså at kaste mig ud i en og fortælle om det herinde.

Så er der selvfølgelig alt det der med de negative tanker og hvordan man kan håndtere dem. Dèt vil jeg virkelig også gerne dele mere af. Men som jeg nævnte i går, så er det bare som om, at ordne ikke helt kan komme rigtigt ud. Det håber jeg at de kan snart, for der er altså meget at snakke om. Hvis I har andre gode idèer eller ønsker, så må I endelig dele dem 🖤

Men nok om det, for nu må jeg hellere se at komme i tøjet og få styr på det sidste, inden dagen for alvor går igang.

Kan I have en skøn en 🖤

4 kommentarer

 • Emilie

  Jeg har haft en lidt hård oktober måned med mange planer og rigtig meget arbejde, og det tilsammen var liige rigeligt 🙈 Jeg besluttede derfor at slette Instagram (som app ikke min konto dog) fordi jeg virkelig havde brug for mindre at tage stilling til og færre indtryk…og er du vimmer det var rart! SÅ rart! Og virkelig virkelig svært, hvilket skræmte mig lidt faktisk. Jeg havde fat i telefonen SÅ mange gange pr refleks for at tjekke insta. Men det gav mig så meget ro i hovedet 🙏🏼 Da jeg installerede appen igen en uge senere startede jeg med at downsize antallet af dem jeg følger fra 400 til 100. Og det har faktisk gjort det meget mere overskueligt og rart for mig når jeg så bruger appen. Det har været rigtig godt for mig at minimere mængden af indtryk og at skulle tage stilling til så mange fremmede menneskers liv på så daglig basis og gjort Instagram meget mere hyggelig for mig ☺👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Emilie!
   Tusind tak for for din kommentar og fordi du deler din erfaring. Det betyder virkelig meget for mig og det lyder som om, at du tog den helt rigtige beslutning. Det glæder mig at høre og jeg har netop også besluttet, at kaste mig ud i en 3-dages detox, som begynder i morgen. Jeg glæder mig vanvittigt meget til at opleve hvordan det bliver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Elsker en god challenge!
  Jeg er vild med sådan nogle lidt bæredygtige challenges, ala. Brug samme stykke tøj i tre forskellige outfits, Brug samme råvarer og lav to forskellige slags aftensmad. Undgå emballage i en uge eller noget i den dur.
  Jeg er helt med på, at vi ikke skal være hellige og heller ikke dømme hinanden, men synes det er virkelig fedt, når vi kan inspirerer hinanden – især når man, som jeg, er både nærig og lidt miljøinteresseret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Cecilie!
   Jeg kunne ikke være mere enig med dig! Det var nogle gode idèer og dem vil jeg bestemt tage med mig. TAK 🖤

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET BARE MIG, ELLER..