GLIMT FRA HVERDAGEN

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. H&M 2. Illesteva 3. Jane Kønig 4. Arket 5. Flattered 6. Smashbox 7. Arket 8. Jane Kønig 9. Lumene 10. & Other Stories 11. H&M 12. Gina Tricot 13. BOYY 14. Marni 15. Jane Kønig 16. & Other Stories 17. Gina Tricot

Go’ mandag morgen, alle zusammen 🖤

I ved hvordan det er; herinde begynder ugen altid med en god og solid omgang webshopfavoritter og i dag er selvfølgelig ingen undtagelse. I går brugte jeg lige et par timer på at surfe rundt på nogle af mine yndlingswebshop og herover får I en lille samling af de pæneste ting jeg så. Som jeg også nævnte i lørdags, så er der dømt shoppe-stop for mit vedkommende. Ganske enkelt fordi jeg snart sætter kursen med varmere himmelstrøg, hvor jeg nok ikke får brug for varme strik og tykke frakker. Men kigge, det må man jo godt og det har jeg tænkt mig at blive ved med.

Der er altså også mange pæne ting derude og jeg har bl.a set mig ret varm på den smukke leopard-nederdel fra Gina Tricot (nummer 17) De opmærksomme af jer huske måske endda at have set mig i den matchende top. Egentlig vil jeg også godt kunne argumentere for at den kunne bruges i Mexico, men leopard-nederdele er altså heller ikke noget, jeg lige står og mangler.

Som I kan se, så har der også lige sneget sig et par smykker fra Jane Kønig med. Faktisk er jeg allerede den lykkelige ejer af den hængende måneørering og Stardust-halskæden.  Sammen med de chunky hoops, er de mine ultimative favoritsmykker. Hvis I ikke allerede har luret på nogle af Jane Kønig’s nyheder, så skynd jer lige at gøre det. Der kunne også godt gemme sig et par gode julegaveønsker.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Læs også: Ugens bedste budgetfund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN