FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: Gina Tricot 2. H&M 3. H&M 4. Monki 5. Jane Kønig 6. Arket 7. Monki 8. Y.A.S 9. Gina Tricot

GLÆDELIG LØRDAG MORGEN 🖤

Tro det eller ej, men det er sørme bleve tid til endnu en omgang med gode budgetfund. Alt sammen ting, der lige er landet i de forskellige webshops og som alle koster under 500 kr. Personligt har jeg lovet mig selv, at det næste stykke tid skal være helt shoppe-fri, for i dag er der nemlig lige præcis èn uge til, at jeg sætter kursen mod Mexico-land og der får jeg nok ikke brug for de jakker, strik og andre varme ting, som butikkerne bugner med. Derudover har jeg stadig heller ikke udelukket muligheden for endnu en lille rejse i December, sååååå hvem ved, måske får jeg næsten ikke brug for mere vintertøj i år (I wish!!)

Men tilbage til dagens favoritter, for hvis jeg selv skal sige det, så er udvalget ganske godt. Jeg har svært ved at vælge èn favorit, men det ternede sæt fra Gina Tricot (Nummer 1 og nummer 9) er altså virkelig smart. Derudover kan både nederdel og blazer også fungere ganske godt hver for sig. Så har jeg også fået et stort crush på J’adore blusen (nummer 2), som netop er landet hos H&M. Elsker de der basisting, som alligvel har en lille fin og finurlig detalje!

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS