FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

17 TING, DER SKRUER OP FOR HYGGEN

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Tekla 3. Jurlique 4. Monki 5. Monki 6. Gina Tricot 7. H&M Home 8. Ren 9. H&M 10. H&M 11. Broste 12. ELLOS 13. H&M 14. & Other Stories 15. ELLOS 16. Monki 17. H&M Home

Der er intet der er så skidt, at det ikke er godt for noget og selvom jeg på ingen måde er fan af denne årstid, så èr der altså enkelte fordele. Den største af dem er hygge! Det der med at søge indendøre, tænde stearinlys, hoppe i hyggetøjet, drikke varm the eller måske et godt glas rødvin. Det kan altså også et eller andet. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at jeg næsten kan savne de stunder, når vi befinder os midt i højsommeren og det næsten føles som en skam, hvis man skifter en rosè-aften ud med Netflix på Sofaen.

Som I kan se, så findes der også et hav af ting og sager, der kan være med til at skrue ekstra meget op for hyggen. Hvis I spørger mig, så er hyggetøjet næsten det vigtigste element i en god vintergarderobe 😂 Jeg har i hvert fald selv skaffet mig en god lille samling og jeg hopper også i det som noget af det første, når jeg kommer hjem fra en lang dag.

I min research til collagen her opdagede jeg, hvor mange pæne pyjamaser der faktisk findes. En klassisk blå og hvid-stribet version, går man aldrig galt i byen med og her er Gina Tricot’s version (nummer 1) både enormt budgetvenlig og virkelig fin. H&M har også lavet en, som næsten er ligeså fin.

Vi bliver næsten også nødt til at snakke lidt om det vidunderlige sengetøj fra Tekla Fabrics (nummer 2) Lige nu, ligger sådan et sæt nummer 1 på listen over mine boligønsker. Desværre er det ikke helt billigt og hvis det en dag bliver en realitet for mig, så bliver mit største problem at beslutte mig for en farve!

Mangler I mere hjælp til hyggen, så husk at jeg har lavet en lang guide, til de bedste serier på Netflix 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES