GLIMT FRA HVERDAGEN

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Arket 2. Le Specs 3. BOYY 4. COS 5. H&M 6. Arket 7. Origins 8. Gina Tricot 9. Monki 10. Flattered 11. H&M 12. H&M 13. Claire V 14. Gina Tricot 15. Flattered

Go’ mandag morgen derude 🖤

Herinde starter ugen, som altid, med en lille samling af nogle af de pæneste ting og sager, der lige nu findes ude på de forskellige webshops. Jeg ved godt, at det måske er lidt taveligt at diske op med så mange fristelse, her sidst på måneden, hvor der sjældent er plads til specielt meget sjovt i økonomien. Selv forsøger jeg også at skrue lidt ned, for jeg har måske været lidt for gavmild overfor mig selv, den seneste tid. Jeg har bl.a investeret i den pæne Paris-bluse fra & Other Stories, mine nye yndlings-jeans fra COS og endnu en lille fløjls-ting. Sååå.. jeg mangler vist ikke noget.

Men kigge, det må man jo godt, og det har jeg selvfølgelig gjort. Hvis nogen af jer stadig skulle være på udkig efter en fin vinterjakke, så synes jeg næsten, at I skal kigge nærmere på den smukke brune sag fra H&M (nummer 11). Av hvor er den pæn. Den er selvfølgelig også i den lidt højere ende, rent prismæssigt, når vi snakker H&M-standarder, men den ser også vanvittig eksklusiv ud.

Kan I have en skøn mandag derude 🖤

2 kommentarer

 • Lene

  Åhh hvor er det ærgerligt at nr 12 allerede er udsolgt. Var ellers totalt parat til at købe den med det samme, da jeg så den. Syntes virkelig H&M har lavet nogle fede styles på det seneste 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Åh ja, så enig! Men tingene forsvinder dælme også hurtigt derfra 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN