FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Arket 2. Gina Tricot 3. Gina Tricot 4. H&M 5. & Other Stories 6. Monki 7. Monki 8. H&M 9. H&M

GLÆDELIG LØRDAG 🖤

Som altid starter weekenden herinde, med et lille udvalg af de bedste budgetfund, der findes ude på det store internet og som altid, så koster de alle under 500 kr. Man skulle tro, at det faktisk kunne være en udfordring at finde hele 9 ting til den pris, men det er det på ingen måde.

Som I kan se, så har der selvfølgelig sneget sig et par sager i leo-print med. Men det er nærmere reglen end undtagelsen, når jeg laver collager 😉 Jeg tror faktisk aldrig, at jeg bliver træt af det print, men det har jeg vist snakket om herinde lidt for mange gange. Ikke desto mindre, så skal jeg helt sikker lige forbi Gina Tricot og kigge nærmere på den skønne kjole (nummer 2) så snart muligheden byder sig.

Og så kan vi jo heller ikke løbe fra, at kulden for alvor har meldt sin ankomst og det betyder nok lidt ekstra hjemmehygge, for de flestes vedkommende. Derfor skulle den fine stribede PJ fra H&M (nummer 8) også med. Jeg arbejder faktisk på at lave et helt indlæg om hyggetøj, som meget gerne skulle komme op i løbet af næste uge.

Kan I have en skøn lørdag 🖤

Læs også

9 Varme frakker på Budget

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS