FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. H&M 2. H&M 3. Arket 4. Monki 5. Gina Tricot 6. & Other Stories 7. Monki 8. & Other Stories 9. Gina Tricot

GOOOOOD LØRDAG FORMIDDAG 🖤

Er I klar til endnu en omgang med ugens bedste budgetfund? Det håber jeg, for hvis jeg selv skal sige det, så er det en ret god samling, som jeg har fundet frem i dag. Og hvis I skulle have misset konceptet, så koster hele molevitten under 500 kr. og flere af tingene kan også erhverves til meget mindre.

I dag bliver det umuligt for mig at udvælge en favorit, for jeg kunne mere eller mindre bruge hver og en. Jeg ved især ved at få kaffen galt i halsen, da jeg spottede de smukke smykker fra & Other Stoires (nummer 6 og nummer 8). De fleste af jer har nok bemærket, at jeg er Stories-fan to the bone, men lige når det kommer til deres smykke, så har jeg aldrig været specielt imponeret. Men her, der disker de altså op med nogle styles, som jeg nok bliver nødt til at eje.

Den brune hue fra Arket (nummer 3) er altså også vanvittig cute og så er farven helt genial. Jeg har allerede opbygget en lille hue-samling, så jeg er klar til den kommende vinter, men en lille ekstra en, kunne jeg nok godt finde plads til 😉

Læs også: Ugens webshopfavoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS