OKTOBERS BEAUTY FAVORITTER: GLOW, FUGT OG STÆRKT HÅR

MIDSEASON SALE – 17 GODE FUND

Reklamelinks: 1. Arket 2. Flattered 3. & Other Stories 4. Arket 5. H&M 6. Arket 7. Arket 8. J.W Anderson 9. & Other Stories 10. H&M 11. H&M 12. Acne Studios 13. Monki 14. & Other Stories 15. YSL 16. Flattered 17. H&M

Hola Amigas!!

De af jer, som har været forbi en enkelt webshop eller to, i løbet af de sidste par uger, har nok opdaget, at der mere eller mindre er midseason over det hele. Lidt skørt, egentlig, for jeg føler nærmest, at det store sommerudsalg lige er sluttet. Og at det nærmest er dumt at købe noget til fuld pris i disse tider, er en snak, som vi kan tage på et andet tidspunkt.

For ikke desto mindre, så er der mange gode fund at gøre derude og om ganske få dage banker det ægte efterår på og så findes der næsten ikke noget bedre, end at sidde derhjemme under tæppet med en kop kaffe eller et glas rødvin og browser, og måske endda shoppe, lidt.

De af jer, som stadig ikke har fundet den perfekte efterårsfrakke burde måske slå til nu. Selv er jeg i hvert fald farligt fristet af den brune frakke fra Arket (nummer 1) som sagtens kunne gå hen og blive sådan en efterårsklassisker, man vil hive frem de næste mange sæsoner og lige nu er der jo heller ikke en finder at sætte på prisen.

Fristelser er der i hvert fald nok af…

Kan I have en skøn aften 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OKTOBERS BEAUTY FAVORITTER: GLOW, FUGT OG STÆRKT HÅR