MANDAG, MAGI OG MEXICO

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Arket 2. Loewe 3. H&M Beauty 4. Arket 5. Monki 6. Ray-Ban 7. Gina Tricot 8. COS 9. Monki 10. Gina Tricot 11. Gina Tricot 12. Arket 13. Filippa K 14. Arket 15. Fendi 16. Flattered 17. Gina Tricot

Hvis der er èn ting, der er sikkert herinde, så er det, at hver eneste uge starter med en omgang webshop-favoritter og 9 ud af 10 gange, så ligger den klar mandag morgen. Af den simple grund, at det er et af de indlæg, som jeg altid hygger mig med at lave om søndagen. Men så sker der jo en sjælden gang imellem det, at jeg løber ind i en søndag, hvor der er nul skærmtid. Sådan en søndag havde jeg i går, hvor den først stod på et vellykket Tradono-marked og til sidst middag med min søster.

Men heldigvis har det meste af dagen i dag stået på hjemmekontor-tid og den udnyttede jeg selvfølgelig til at strikke en lille collage sammen. Som altid, har jeg været rundt på mine yndlings-webshops og samlet en håndfuld, af de pæneste ting og sager, jeg spottede derude. Måske skal jeg selv bruge efterårsferien på lidt webshopping, for efter gårsdagens marked, er der jo blevet lidt plads i økonomien til den slags.

Jeg har bl.a set mig voldsomt lun på de fantastiske øreringe fra Fendi (nummer 15), men det er selvfølgelig også en forholdsvis stor portion penge at smide efter sådan et par basser. Men pæne er de altså. Måske jeg bare skulle være lidt mere fornuftig og gå efter den mere budgetvenlige version fra COS (nummer 8)

Kan I have en smuk mandag derude 🖤

2 kommentarer

 • Christina

  Jeg elsker de her oplæg – det er du altså god til. Tak for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Christina!!
   Tusind tak for din kommentar. Det er bare så skønt at høre. Jeg elsker virkelig også at lave dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANDAG, MAGI OG MEXICO