UGENS BEDSTE BUDGETFUND

KAN VI TALE LIDT OM #42

● At det er 10.000 år siden, at jeg sidst har udgivet et af de her indlæg. Faktisk næsten et helt år. Det laver vi lige om på nu.

● Hvor ung jeg egentlig så ud i 2012 og at mine kinder vist også var lidt mere runde, end de er i dag.

● At folk der bor på Amager, altid bor lige ved Christianshavn eller lige i begyndelsen af Amager. Der må virkelig være mange lejligheder i det område.

● Hvor fuldstændig sindsygt det er, at en helt almindelig kvinde har kunne svindele for 111 MILLIONER!!! Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, om hun er vanvittig snu eller om myndighederne er skræmende sløve.

● At vinteren faktisk bliver noget kortere og nok også lidt nemmere at komme igennem, nu hvor det har været sommer siden April. MEGA WIN.

● Hvor pæn den kjole, som jeg lige har klikket hjem fra & Other Stories er. Jeg er sikker på, at den kommer til at fungere ret godt og et par lyse jeans og med mine lidt extra strømpebukser, hvis den skal styles lidt mere festligt. (reklamelinks).

● Det sidste afsnit af Klovn’s nye sæson. Det er nok et af de sjoveste, jeg vil næsten gå så langt som at kalde det hele seriens bedste.

● Hvor mange der mon har købt den her hue? Både prisen og stilen taget i betragtning. (reklamelink)

● Hvor svært det kan være at finde en GOD salat, når man går ud og spiser. Jeg bliver skuffet 9 ud af 10 gange, når jeg får fire spinatblade og tre tomater serveret på en pæn tallerken.

● Hvor umuligt det også kan være, at komme op om morgenen, nu hvor det er blevet mørk. Jeg kan godt fortælle jer, at jeg kæmper en kamp lige for tiden. Hvorimod jeg næsten altid vågner før mit ur ringer, i sommermånederne. Har I det på samme måde?

Den her opskrift på en alternativ lasagne. Mine tænder løber seriøst i vand.

2 kommentarer

  • Det er så skørt, at se billeder fra sig selv, som reelt ung. Især fordi, man nærmest også er ung inde i øjnene – voksen, men bare.. ung 😀

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS BEDSTE BUDGETFUND