POSTKORT FRA MALLORCA

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Ace & Tate 3. Monki 4. Arket 5. Arket 6. Flattered 7. H&M 8. Boyy 9. Gina Tricot 10. Erobian Skincare 11. Arket 12. Flattered 13. Arket 14. Arket 15. Nike 16. Gina Tricot 17. Monki

Glædelig mandag derude 🖤

Så er det sørme blevet tid til endnu en omgang webshop-favoritter og som altid, har jeg været et lille smut ude på de forskellige webshops og samlet en lille håndfuld af de aller pæneste ting.

Nu er vi godt og vel halvvejs inde i efteråret og jeg kan i hvert fald konkludere, at jeg er blevet fanget af den brune og mørke bølge. Jeg ved simpelthen ikke hvad der går af mig, men jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har købt noget, der var farverigt. Jeg har endda erhvervet mig flere sorte ting, hvilket jeg aldrig troede skulle ske. Selv hernede på Mallorca, hvor vi også har shoppet lidt, har jeg kun forelsket mig i brune ting. Det må stoppe nu, for jeg ved, at jeg lige pludselig får nok og så nytter det jo ikke noget, at halvdelen af ens garderobe kun består af jordfarver 😉

Hvis jeg skal udvælge en favorit i fra dagens udvalg, så må det næsten blive den fine grå jakke fra Monki (nummer 17). Det ser jo ud som om, at sensommeren kommer til Danmark det næste lange stykke tid og så vil sådan en fætter være ret genial. Jeg bliver også lige nødt til at nævne cremen fra Erobian Skincare (nummer 10). Jeg har taget den med, fordi den er intet mindre end genial. Især hvis man er sådan en som mig, der har en tendens til at få små røde pletter i ansigtet, når sæsonerne skifter. Den her har sådan en helt genial color correction-effekt, som gør, at hudfarven bliver helt jævn og fin. SMART.

Kan I have en skøn aften derude ❤️

2 kommentarer

 • Mette

  Hej Mie,

  Nu har jeg brugt hele dagen på at komme i tanken om, hvad programmet til din collage hedder, men uden held. Kan du hjælpe?

  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Mette! Haha… jamen det er skam bare photoshop 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA MALLORCA