FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. H&M 2. Gina Tricot 3. Arket 4. & Other Stories 5. & Other Stories 6. Gina Tricot 7. Monki 8. Arket 9. H&M

Go’ lørdag morgen derude 🖤

Inden jeg satte kursen mod Mallorca i går aftes, nåede jeg heldigvis lige et smut ud på nogle af mine favorit-webshops, så I ikke skal snydes for en omgang budgetfund. Tradtionen tro, har jeg samlet 9 flotte ting og sager, som alle kan erhverves for under 500 kr. Det er uroligt hvor langt man egentlig kan komme, hva?

Den seneste uges lidt halvdårlige vejr med blæst og regnbyer, der kommer og går som det passer dem, har mindet mig om hvor svært det faktisk er at klæde sig på, når temperaturene falder. Det er som om, at der pludselig er mange flere ting at tænkte på. Om sommeren kan man jo bare hoppe i en kjole, tilsætte et par sneakers, måske en lille jakke og så kører det. Sådan fungerer det ikke helt længere. Jeg er i hvert fald udfordret, når der både skal kombineres tykke jakker, kjoler, strømpebukser, eller bare ankler, så man ikke bliverkølet. Kender i det?

Kjoler, som den fra H&M (nummer 1) er et godt eksempel på sådan en, der vil kunne redde en fra førnævnte situation. Den fungerer både med sorte strømpebukser, måske endda med grå og en klassisk frakke. De blå fløjlsbukser fra Monki (nummer 7) er lidt i samme boldgade. De kan workes både med sneakers, pæne flats og høje hæle. Og så er farven også ret skøn og passer til det meste.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS