I OKTOBER SKAL JEG

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. H&M 2. Ray-ban 3. Arket 4. Gina Tricot 5. Boyy 6. Balenciaga 7. & Other Stories 8. H&M 9. H&M 10. Monki 11. Flattered 12. Gucci 13. & Other Stories 14. Maria Nila 15. Monki 16. Reebok 17. Flattered 18. Arket

Go’ mandag formiddag derude 🖤

Er det ikke noget med, at månedens første par dage, på en eller anden måde tillader lidt mere shopping? De fleste bankkonti har det i hvert fald nok lidt bedre nu, end de havde for et par dage siden 😉 Jeg kan ikke løbe fra, at det er tilfældet for min og derfor var det også lidt sjovere, at samle indhold til den her omgang webshopfavoritter, end det var i sidste uge.

Jeg har forelsket mig voldsomt meget i den smukke blomstrede kjole fra H&M (nummer 1) og hvis jeg havde en stor fest eller en anden særlig begivenhed i vente, så havde den helt sikkert allerede hænge hjemme i min garderobe. Den er altså lidt af et efterårs-masterpiece.

Ellers taler den røde tråd (eller mangel på samme) vist for sig selv. Jeg er inde i en periode, hvor jeg er til lidt af hvert. Den ene dag har jeg lyst til at hoppe i en pæn og klassisk kjole og den næste dag, er jeg bare i the mood for løse bukser og sneakers. Det er vist sådan et helt klassisk oktober state of mind!

Kan I have en smuk mandag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I OKTOBER SKAL JEG