GLIMT FRA HVERDAGEN

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Ace & Tate 3. Monki 4. & Other Stories 5. Mulberry 6. H&M 7. H&M 8. Monki 9. Gina Tricot 10. Gina Tricot 11. Arket 12. Fendi 13. & Other Stories 14. Arket 15. Mulberry 16. Monki 17. Ace & Tate 18. Egyptian Magic 19. Filippa K

Glædelig mandag, venner 🖤

En ny uge, en ny omgang webshopfavoritter, et helt nyt slags vejr og dermed en ny omgang farlige fristelser. Der kan vist ikke være nogen tvivl om, at weekenden præsenterede os for den hardcore sandhed; Det er for alvor blevet tid til at finde strik, lange bukser, stømpebukser og de tykke jakker frem.

På jakkefronten føler jeg mig faktisk forholdvis godt dækket ind. Den ternede sag fra Monki er allerede blevet en favorit og det samme er den her fra Envii. Strømpebukse-situationen er en evig udfordring for mig, fordi jeg bare aldrig helt kan få det til at fungere. Derfor har jeg netop taget en stor beslutning om at steppe mit game lidt op og i fredags slog jeg hjernen fra og klikkede de her Gucci-basser hjem. Om det er galt eller genialt vil tiden vise, men jeg håber sørme, at kvaliteten lever op til prisen 😂

Min efterårsgaderobe kunne stadig godt bruge et par flotte bukser og måske en varm strik eller to. Jeg har set mig ret varm på de camelfarvede-bukser fra Arket (nummer 14) som tilmed er lavet i merinould. Sammen med den flotte strik fra Stories (nummer 4) kunne de udgøre et ret fint efterårsoutfit. Men de må lige vente til næste måned, for man kan jo ikke både købe Gucci-strømpebukser og uld i lange baner.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN