GLIMT FRA HVERDAGEN

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Ace & Tate 3. Filippa K 4. Monki 5. Arket 6. Monki 7. Loewe 8. COS 9. Arket 10. Gucci 11. Gina Tricot 12. Arket 13. Monki 14. & Other Stories 15. COS 16. Hourglass 17. Gucci 18. Filippa K

Go mandag morgen 🖤

Som altid starter ugen herinde, med en lille samling, af nogle af de bedste fund fra mine yndlings-webshop. Selvom jeg var så træt i går, at jeg var sikker på, at jeg skulle sove før kl. 20 så nåede jeg alligvel på en lille visuel shoppetur. Især fordi min garderobe er forholdsvis tom, efter søndagens Tradono Marked. Tro det eller ej, men jeg mangler faktisk tøj og har da også planer om, at skulle tilføje lidt nye, her i den kommende tid.

Jeg skal helt sikkert et smut forbi Arket og have fingrene i den lækre merinould-sweater (nummer 9) Det største projekt bliver næsten at beslutte mig for en farve, for der er godt nok mange pæne at vælge imellem. Monki skal jeg nok også lige have aflagt et besøg, for hold nu fast hvor det kører for dem, lige for tiden. Den stribede sweater (nummer 4) har jo en helt perfekt efterårsfarve-kombination. Kvaliteten kan jeg måske godt bekymre mig lidt om og derfor gad jeg godt at se den i virkeligheden.

Jeg går en forholdvis travl uge i møde, så tiden må vise, om jeg liiiiiige kan presse en lille smule shopping ind. Ellers er det jo meget heldigt, at sommeren eftersigende skulle vende tilbage for en stund, for en sommerkjole har jo altid fungeret i min verden 😊

Kan I have en skøn dag 🖤

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN