FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. H&M 2. Gina Tricot 3. Arket 4. H&M 5. Arket 6. & Other Stories 7. Gina Tricot 8. & Other Stories 9. Monki

Glædelig lørdag, venner 🖤

I går havde jeg en fredag aften, all by myself hjemme på sofaen. Ikke noget jeg gad at gøre hver fredag, men en enkelt hist og her, kan altså et eller andet. Udover at snuppe et afsnit Narcos på Netflix, så tog jeg mig også god tid til at samle indhold til det her indlæg (med Vild Med Dans kørende i baggrunden).

Jeg ved næsten ikke hvad der er kommet til mig, men når jeg kigger på mine sidste mange collager og mine seneste outfits, så har der været udsædvanligt få farver. Jeg skyder skylden på efteråret og ikke mindst udvalget, der er derude, for I må altså ikke tro, at jeg har lagt farverne på hylden.

Men ikke desto mindre, så har jeg altså fået samlet en håndfuld fine ting og sager, som alle koster under 500 kr. og det kan man altså komme langt med, kan I se 🙂 Det farlige ved at have god tid til at lave de her indlæg er, at jeg også lige kan finde tid til at klikke en ting eller to hjem. Det skete også for mig i går og der var det den flotte kjole fra H&M (nummer 1) som jeg ikke kunne står for. Jeg vil lyve hvis jeg sagde at jeg havde brug for den, men da den sagde “low in stock” på min størrelse, så følte jeg mig næsten nødsaget til at slukke til.

I øvrigt et salgstrick, der evigt og altid virker på mig 🙄

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS