JEG TRÆKKER STIKKET OG TAGER EN TUR PÅ LANDET

OM STRIK, JEANS OG TIDLIGE MORGENER

Reklamelinks: Knit: Stella Nova Jeans: Envii (SIMILAR HERE) Shoes: Gucci Bag: Marni

Glædelig onsdag, kære venner 🖤

Jeg er inde i en af de perioder, hvor jeg vågner af mig selv hver eneste morgen. Helt frisk og udhvilet, men hele tiden på den hårde side af kl. 06. I det mindste får jeg da noget ud af dagene 😉 Selvom klokken, i skrivende stund, kun er omkring 8.30 har så har jeg allerede været ude og løbe en lang tur, svare på et par mails, været i bad og spist en lille morgenmad. Jeg forsøger at gemme lidt appetit, for her inden længe, skal jeg til en workshop inde på Hotel Sanders, sammen med nogle svenske samarbejdspartnere og det inkluderer bl.a en lækker morgenmad.

Senere i dag er der flere hængepartier, jeg kan tage hul på. F.eks skal jeg snart til at sortere min garderobe og gøre mig klar til søndagens Tradono Marked og så er jeg også i fuld sving med at sortere i alle skuffer, skabe og kasser, så det hele bliver lidt mere overskueligt, når jeg skal flytte i næste måned. Og appropos flytning, så tænker jeg, at jeg snart lige laver et lille indlæg med en status på boligsituationen. Flere af jer har været så søde at spørge ind til det 🖤

Billederne her er fra i mandags, hvor jeg for første gang i jeg ved ikke var lang tid, var hoppet i en strik. Jeg må indrømme, at det stadig var en anelse for varmt og jeg var ret glad for, at jeg også havde taget en t-shirt på indenunder. Det er ikke til at blive klog på det her vejr og nu snakker de endda om, at sommervarmen vender tilbage i næste uge. Den skal da være så velkommen.

Kan I have en skøn dag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG TRÆKKER STIKKET OG TAGER EN TUR PÅ LANDET