NEM OG HURTIG BUTTER CHICKEN MED KYLLINGEKØDBOLLER

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Arket 2. Weekday 3. Marc Jacobs 4. Arket 5. & Other Stories 6. H&M 7. & Other Stories 8. COS 9. Monki 10. Pieces 11. H&M 12. Le Specs 13. Fendi 14. H&M 15. Arket 16. & Other Stories 17. & Other Stories

Go’ mandag morgen, kære jer 🖤

Som altid starter vi lige ugen herinde, med en god omgang webshop-favoritter. Det kan selvfølgelig også bare beskrives, som en håndfuld af de aller pæneste ting, jeg har spottet ude på www. Udover en lille smule arbejde og en hurtig kaffe med min veninde, så brugte jeg faktisk det meste af dagen i går på shopping. Ikke verdens dummeste søndagsbeskæftigelse 🙂 Først en ægte shoppetur på strøget, sammen med min mor, og senere rundt på de forskellige webshops, i forbindelsen med det her indlæg.

På den ægte tur, kom jeg hjem med den her bluse fra & Other Stories. Jeg havde godt luret lidt på den inde på webshoppen og havde lidt på fornemmelsen, at det kunne være den helt perfekte basisbluse. Det viste den sig også være i virkeligheden og vi bliver uden tvivl gode venner, i den kommende tid.

Min mor er ligeså stor Arket-fan, som jeg, så der var vi selvfølgelig også lige et smut forbi. Her faldt jeg bl.a for den alt for pæne alpaca-strik (nummer 4) som er noget af det lækreste, jeg længe har set. Den findes i øvrigt også i tre andre farver og jeg kunne godt bruge en af hver. Min økonomi er ikke helt enig.

Til sidst bliver jeg også nødt til at nævne samlingens beautyprodukt – de flotte Dew Drop fra Marc Jacobs (nummer 3). Hvis man ligesom jeg, er vild med ansigtsglow, så er sådan en nærmest uundværlig. Den er helt genial og ganske få dråber, gør en kæmpe forskel.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

2 kommentarer

 • HS

  ELSKER altså dine tøj collager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   SÅ godt at høre! Jeg elsker heldigvis også at lave dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEM OG HURTIG BUTTER CHICKEN MED KYLLINGEKØDBOLLER