WEBSHOP FAVOURITES

GLIMT, MAD, TANKER OG FORTÆLLINGER FRA WEEKENDEN

Her til eftermiddag sad og jeg og gennemgik kamerarullen på min telefon, fordi jeg havde store planer om at lave et indlæg med glimt fra hverdagen. Men så indså jeg hurtigt, at jeg havde så mange ting, minder og tanker fra weekenden, at jeg lige vil holde mig til den. Så kan vi tage alt det andet lidt senere på ugen 🙂

På mange måder, har det nemlig været en sindsyg god weekend og den har været fyldt med gode ting, lækker mad, lange dybe samtaler, gode mængder vin, shopping og ikke mindst rigtig dejligt selskab. Mere eller mindre alt hvad jeg elsker at fylde mine weekender med.  Men så er der det der med humøret – det har sgu ikke været helt på toppen og det er sjovt hvordan det nærmest kan sætte en dæmper, på alt hvad der ellers er så godt. Min mor siger ofte til mig, at livet vil være nemmere for mig, hvis jeg ikke var sådan en tænker. Det tror jeg egentlig at hun har helt ret i. Selvom eftertænksomhed kan være en god ting, så kan det godt nok også være en byde og den får jeg godt nok lov til at mærke lige for tiden.

Tankerne kører bare rundt og selvom det til tider er p**** irriterende, så er der er også et element af det, som er ret fint og som giver sådan en dirrende spænding omkring fremtiden. Jeg aner slet ikke hvordan mit liv ser ud om 6 måneder. Måske er der ikke sket det store og måske er alt forandret. Hvad jeg helst vil have, ved jeg faktisk ikke og det er måske noget af det, som jeg tænker alt for meget over.

Selvom jeg har snakket en del om det her emne herinde, her den seneste tid, så må I altså ikke tro, at jeg ligger og græder mig selv i søvn hver aften og at jeg ikke kan finde glæde i noget. Det er ikke der vi er og jeg håber bestemt heller ikke, at det er der jeg skal hen.

Heldigvis synes jeg selv, at jeg er ret god til at tale om tingene og det kommer der altså ret mange fine samtaler ud af. Det udnyttede jeg bl.a her i weekenden med to af mine veninder og med min mor. Desuden har har jeg også fået flere kommentarer fra jer derude, som virkelig har været guld hver 🖤Jeg har i hvert fald indset, at sådan en omgang eftertænksomhed med ekstra top, slet ikke er så unormalt.

Inviteret af Early Bird

Men nok om alt det svære, for jeg er uden tvivl af den overbevisning, at man skal fokusere på de gode ting og dem har der som sagt være mange af, her i weekenden. Fredag inviterede jeg min veninde på Butter Chicken og vi endte faktisk nede på den lokale bodega og hvis jeg husker rigtigt, så var jeg først hjemme på den grimme side af kl. 03.

Lørdag fik jeg nået en hulens masse hængepartier, som virkelig var tilfredsstillende. Da mine tanker begyndte at flyve lidt for meget rundt, gjorde jeg det, som efter min erfaring er den aller bedste kur: Jeg løb en LANG tur. Lige godt og vel 12 km rundt i København. Verdens bedste beslutning.

Om aftenen kom min mor og vi havde de skønneste timer. Tidligere på ugen, var jeg blevet inviteret ud af Early Bird og jeg tænkte, at det selvfølgelig skulle udnyttes på sådan en ægte mor/datter dag. Om morgenen bookede jeg bord på Instagram-hypede Hey Darling, hvor vi fik det lækreste måltid.

Deres koncept er ball’s (både i kød og vegetarversion). Dertil vælger man selv sides og sovs. Det er nogle små fine portioner, men der var så meget smag i det hele, at jeg gik prop-mæt derfra. Der skal helt sikkert snart forbi igen.

Early Bird har jeg talt om flere gange herinde og jeg er også evigt fan af konceptet. Det er egentlig ret simpelt: Hver dag udbyder de restauranter, som de samarbejde med, de borde, som de ikke har fået udsolgt og så får man 1/3 skåret af prisen. Menuen er bestemt på forhånd og den kan man selvfølgelig se henne på deres hjemmeside eller i deres App.

Vi endte faktisk med at dele de forskellige små retter og endte med kylleingeboller, okseboller, kold salat, varm salat og knuste kartofler. Og en flaske kold hvidvin til deling, selvfølgelig.

Desserten var intet mindre end en kæmpe isvaffel. Måske var det derfor, jeg endte med at trille hjem 😉

Søndag blev min mor hængende til om eftermiddagen og vi var bl.a en tur inde i byen, hvor den stod på lidt shopping. Jeg købte bl.a den pæne bluse fra & Other Stories, som jeg hoppede i med det samme, fordi jeg havde overvurderet efteråret og taget alt for meget tøj på. Mine bukser er i øvrigt også nye og er fra Kjær København.

Vi spiste boller med smør og ost på Tak for kaffe i Niels Hemmingsensgade. Der har jeg ikke været før, men da vi gik forbi, duftede der så godt af hjemmebag, at det var umuligt at modstå. De smagte også formidabelt. Servicen kunne have været bedre, men sådan er det bare bare her i København. Vi kunne lære noget af Jylland på den front.

Alt i alt har det bare været en skør, skøn, dum, smuk og grim (og dyr) weekend!

Hvordan har jeres været?

2 kommentarer

 • E

  Åh hvor kan jeg godt følge dig, det der med at være en tænker. Ej hvor har jeg også tænkt tit at hvor må det bare være meget nemmere ikke at have en hjerne der i den grad kan kværne løs. Jeg har lige læst dit indlæg fra i søndags og det rammer spot on hos mig. Jeg blev færdiguddannet sidste år og har været et år nu i mit første rigtige “voksenjob” og shit det kan være hårdt og jeg kæmper med en følelse af ikke at slå til og ikke være god nok, for tiden. Og åh hvor er det bare svært at håndtere. Oveni det er der faktisk gang i mit kærlighedsliv for første gang i mange år, men ih hvor er det også svært at skulle håndtere en ny relation i sit liv som også kræver (dejlig) tid når man er vant til at have al tid i verden til sig selv. sine veninder og familie. Det er svært at navigere i samtidig med at tankerne kværner rundt om han nu er den rigtige osv. osv. Ej det blev en lang smøre, og det eneste jeg egentlig ville sige er, at jeg bare så godt kan forstå hvad du mener med at man kan være glad og have masser af gode ting i sit liv og samtidig føle sig lidt ved siden af sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Tusind tak for din “lange smøre” den var bestemt ikke for lang til mig. Det er simpelthen bare så skønt, at du tog dig tid. Jeg kan følge dig i alt hvad du siger og så er det jo bare rart at vide, at man ikke er alene. Mht. det med kærligheden, så kan jeg KUN sætte mig ind i hvordan det må være. Nu har jeg ikke slev kastet mig ud i den slags i lang lang tid, men jeg er sikkert på, at når (eller hvis) det en dag kommer, så blivet det også svært for mig at navigere i. Håber sådan at du kan nyde det og se det som en lille gave! TAK fordi du tog dig tid til at dele dine tanker <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES