FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Monki 2. & Other Stories 3. & Other Stories 4. H&M 5. Arket 6. & Other Stories 7. H&M 8. Gina Tricot 9. Monki

Go’ lørdag morgen, kære jer 🖤

Lad os gå direkte til det: ugens bedste budgetfund, hvor alt koster under 500 kr. Jeg ved ikke med jer, men jeg har allerede anskaffet mig et par efterårsitems, som egentlig bare hænger og venter på at blive taget i brug. Men den seneste uges indian summer, har hverken indbudt til strik eller jakker. Men den tid skal nok komme og lige nu siger vejrudsigterne også, at vi går i den retning. Selvom jeg vil ønske, at det var sommer for evigt, så glæder jeg mig også en lille smule til at iføre mig en masse efterårssager.

Det var ikke specielt svært at finde indhold til dagens indlæg, for der er godt nok kommet mange pæne ting derude. Flere af dem, skal jeg også lige kigge lidt nærmere på, når jeg skal på en lille shoppetur med min mor i morgen. Det gælder bl.a den pæne bluse fra & Other Stories (nummer 6). Jeg mangler en del basistøj og den her er noget af det pæneste, jeg længe har set. Så enkel og så alligevel lidt anderledes.

Gina Tricot har altså også gjort det ret godt, med den pæne cardigan (nummer 8) som i øvrigt også findes i grå. Nu har jeg ikke lige set den i virkeligheden, men hvis billederne taler sandt, så ser den noget mere ekskluvis ud, end hvad prisen antyder.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS