HOMEBOUND

WEBSHOP FAVOURITES

Reklamelinks: 1. Arket 2. Ray-Ban 3. & Other Stories 4. Gina Tricot 5. & Other Stories 6. H&M 7. Pieces 8. Flattered 9. Arket 10. Gina Tricot 11. Le Specs 12. Arket 13. Loewe 14. Le Specs 15. MAC 16. Flattered 17. H&M 18. Monki 19. H&M 

Go’ mandag morgen, kære jer 🖤

Er I klar til en ny uge? Det kan I sørme tro at jeg er og det bliver en af dem, hvor jeg har en hulens masse skønne ting på programmet. Der bliver travlt på blog-fronten og jeg skal til alt fra middage til pressedage og “alvorlige” møder. September er altid en af de travleste måneder, hvad den slags angår og der er ingen tvivl om, at det er højsæson for nye ting der skal præsenteres, fremvises, planlægges og alt det der. I ved, lidt på samme måde, som at modemagasinernes September Issue altid er det største 😉

Og nu hvor vi snakker om en ny sæson, så er det også den, det skal handle lidt om i dag. For selvom vi ser ud til at blive beriget med indian summer og en masse septembersol, så er luften tydeligvis blevet koldere og det der med efterårsfrakker og efterårstøj, er nok også noget, som vi snart skal til at kigge på.

Som alle andre mandage, har jeg slevfølgelig været en lille tur ude på www og fundet en håndfuld pæne og nye sager. Hvis nogen af jer, allerede nu, er på udkig efter en efterårsfrakke, så tror jeg ikke at det bliver noget problem at finde sådan en. Det bliver nok nærmere svært at vælge, for der er godt nok mange pæne derude. Min personlige favorit er den ternede fra & Other Stories (nummer 5). Kan I lige se den sammen med et par løse jeans og flade sko? #kugodt

Derudover bliver jeg også nødt til at give den pæne blå kjole fra Arket (nummer 1) et par ord med på vejen. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det vil være en af de favoritter, som jeg personligt vil hive frem igen og igen. Genial til fest, til hverdag og til mere eller mindre alting.

2 kommentarer

 • Stine

  Hey Mie,
  Er vild med din stil. Kan du lokkes til at lave et indlæg med frakker her til efteråret? 😊
  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Tusind tak, Stine!! Og det kan du tro. Det er lige på trapperne <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOMEBOUND