I SEPTEMBER SKAL JEG

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. H&M 2. Arket 3. H&M 4. Arket 5. Gina Tricot 6. Y.A.S 7. Gina Tricot 8. Y.A.S 9. Gina Tricot

I går blev I snydt for uges bedste budgetfund, men der skulle jo lige være plads til min lille Septemberlister. Men fortvivl ej, for de kommer jo lige her og hvis jeg selv skal sige den, så er det nogle ret gode ting og traditionen tro, så koster de alle under 500 kr.

I dag har jeg èn klar favorit og det er naturligvis den smukke lange blomstrede kjole fra H&M (nummer 1). En mere perfekt sensommerkjole skal man lede længe efter. Når det en dag (om lang tid forhåbentlig) blive for koldt til at have bare ben under, så vil den også fungere ganske godt over et par jeans.

Derudover må vi nok også erkende, at det snart er ved at være sweatshirt-sæson og det er slet ikke så dumt igen, for næst efter blomstrede kjoler, så er det min yndlings-beklædningsgenstand. Sådan en fungerer næsten altid. Lige med undtagelse af, når man skal være fin, men I ved hvad jeg mener. Jeg skal i hvert fald have tilføjet et par stykker til min efterårsgarderobe og den brune fra Gina Tricot (nummer 5) kunne være et meget godt bud.

Kan I have en skøn søndag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I SEPTEMBER SKAL JEG